Arabesca danas

Arabesca uljepšava svakodnevicu mnogim ljubiteljima kave i kavovina od 1999. godine, kada je započela s proizvodnjom kave kao obiteljska firma koja kroz izgradnju temeljnih vrijednosti i predanim radom stvara proizvode sa strašću, koji su više od okusa i mirisa. Svjesna činjenice da je dio svakodnevnice velikog broja vjernih potrošača nastoji iskustvo, znanje, inovativnost i ljubav prema kavi unijeti u svako zrno.

Zbog praćenja najsuvremenijih standarda kvalitete i predanosti zaposlenika danas se s ponosom ubraja među vodeće hrvatske proizvođače kava i kavovina. Arabesca je implementirala HACCP sustav kontrole, a kako bi se udovoljili zahtjevi jednoličnost pristupa i stabilnost zajamčene razine kvalitete proizvoda uveden je IFS certifikat viši nivo.

Arabesca inzistiranjem na kvaliteti, uz neprestano praćenje razvoja tehnologija, te prilagođavanjem svakog segmenta poslovanja promjenjivim tržišnim situacijama, godinama vodi računa o trendovima te navikama i željama potrošača. Kao odgovor na dobiveno povjerenje kroz godine razvija i prilagođava specijalne recepture kako bi prepoznatljiv ritual ispijanja Arabesca kave bio poseban.

Stalnim osluškivanjem tržišta, Arabesca je izgradila širok asortiman proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe potrošača. Prepoznatljiva Minas mljevena kava, poznata po svojoj tradicionalnoj i posebnoj recepturi, jamči šalicu punu ljubavi namijenjenu ljudima koji su odani starim i domaćim okusima. U želji da obogati okuse, Arabesca je napravila Aroma mljevenu kavu, koja daje jedinstvenu cvjetnu strukturu za kavopije koji uživaju u spoju tradicionalnih i modernih okusa. Inspirirana individualizmom i elegancijom nastaje Premium mljevena kava koju karakteriziraju profinjena zrna najboljih osobina.

Moderan način života i nove potrebe potrošača zahtijevale su usavršavanje okusa Arabesca cappuccina kroz originalnu i poboljšanu recepturu. Instant mješavine Arabesca Classic, Strong i Macchiato 3in1 i Latte 2in1 prikladne su za brzu i jednostavnu pripremu u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme.

Za ljubitelje vrhunskog espressa, Arabesca je razvila različite espresso kave u zrnu, koje sadrže specifične i jedinstvene mješavine bogatog i finog okusa. Espresso kave su odlično balansirane punoće, bogate trajne arome što omogućava idealno stapanje s mlijekom dajući kremastu i pjenastu strukturu.

Inspirirana svakim zrnom, te potrebama i navikama potrošača, Arabesca s ljubavlju omogućuje upoznavanje svijeta kulture ispijanja kave.