Espresso

Naše espresso kave u zrnu Exclusive, Classic, Mocca i Aromatico postaju ime dobre navike i najzahtjevnijih potrošača. Za pravo osvježenje probajte Arabesca espresso kave.

Exclusive 1000g

U EXCLUSIVE mješavini dominiraju zrna gurmanske brazilske arabice i najkvalitetnija zrna arabice iz centralne Amerike. Exclusive je mješavina koju preporučujemo pravim znalcima i istinskim ljubiteljima vrhunskog espressa. Espresso koji je napravljen sa strašću.

Classic 1000g

CLASSIC mješavina namijenjena je onima koji vole srednje jaku kavu. U ovoj mješavini prevladava zrno arabice podrijetlom iz južne Afrike i Brazila nad zrnom robuste iz istočne Afrike te takav omjer omogućava uživanje u napitku koji je s jedne strane lagano kiselkasto-voćni, a s druge pomalo slatkast, ali i gorak.

Mocca 1000g

MOCCA je mješavina koju smo namijenili ljubiteljima jačeg, aromatičnog espressa. Podjednak udio najkvalitetnijih zrna arabice podrijetlom iz Brazila te najkvalitetnijih zrna robuste iz istočne Afrike i Azije ovoj mješavini daju gorkast, jači okus bez kiselosti, a uz postotak kofeina u napitku s bogatom pjenom.

Aromatico 1000g

Arabesca AROMATICO je mješavina pržene kave u zrnu namijenjen svim ljubiteljima svježeg i jakog espressa, koji u kombinaciji s mlijekom daje vrhunski kremasti okus. Aromatico je espresso idealan za buđenje, koji se može poželjeti za svaki dan.

Exclusive (doze za aparat za kavu) 7g

Exclusive bez kofeina (doze za aparat za kavu) 7g

Uživajte u omiljenoj navici ispijanja najfinijeg Arabesca espressa kod kuće i na poslu. Arabesca espresso doza sadrži savršenih 7g espresso kave koja ne gubi na kvaliteti zbog specifičnog pakiranja.

 

Exclusive 1000g
Classic 1000g
Mocca 1000g
Aromatico 1000g